Oplossingen in Assen - Noordenveld

Wanneer je besluit om als ondernemer te starten is geld doorgaans niet de voornaamste reden, het is die passie om een bedrijf op te bouwen vanaf het prille begin dat je energie en inspiratie geeft. Toch zijn er zaken binnen de bedrijfsvoering die minder interessant zijn om uit te voeren, voor veel ondernemers is dat de financiële administratie. Dit is een klus die maar al te vaak aan de kant wordt geschoven en uitgesteld. Je wilt zoveel mogelijk tijd investeren in klanten, de producten of diensten en alle werknemers, met zo min mogelijk cijferwerk. Als jij een ondernemer bent die ook liever bezig is met het bedrijf dan met de boekhouding, moet je zeker contact opnemen met Jos Pijffers voor doordachte administratieve oplossingen in Assen - Noordenveld. Als lokale vertegenwoordiger van OAMKB, een landelijk netwerk met accountants, fiscalisten en ook juristen levert Jos zijn diensten op basis van een lokale werkwijze met online tools. Zo profiteer je van het beste dat online en lokale dienstverlening te bieden heeft.

Voor een overzicht van alle oplossingen in Assen - Noordenveld kun je vrijblijvend contact opnemen met Jos Pijffers van OAMKB.

Ondernemen is teamwerk

Wanneer je als ondernemer actief bent in de MKB sector is het niet voldoende om naar vandaag en morgen te kijken, je moet verder kijken naar de horizon om de concurrentie een stap voor te blijven. Er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen gaande waarvan je een deel in eigen hand hebt, maar er zijn ook zeker externe factoren waar je rekening mee moet houden. Omdat er zoveel onzekerheden bestaan kom je niet altijd toe aan het op orde houden van de administratie. Gelukkig hoef je niet alles zelf te regelen, Jos Pijffers heeft diverse oplossingen in Assen - Noordenveld beschikbaar om jouw organisatie verder te helpen. De dienstverlening stopt niet bij het ordenen van de boekhouding, denk ook aan zaken als:

Oplossingen in Assen - Noordenveld op maat

De deur staat open voor enthousiaste MKB’ers die graag het beste uit hun onderneming halen op basis van pragmatische oplossingen in Assen - Noordenveld. Informeer direct naar de mogelijkheden.

Wij hebben oplossingen voor: